Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: The 'manage_pages' permission must be granted before impersonating a user's page.
Type: OAuthException

ΗΡΩΩΝ ΓΗ» ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ
ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 361 Τ.Π. 1974

Φίλες και φίλοι, με ένα εξαιρετικό Μουσικό Αφιέρωμα με τίτλο «ΗΡΩΩΝ ΓΗ», με τον σπουδαίο Μουσικοσυνθέτη Μάριο Μελετίου και την εκλεκτή Ορχήστρα του, σε τραγούδια Μίκη Θεοδωράκη, και με ερμηνευτές τους εξαίρετους τραγουδιστές: Φίλιππο Κτενά, Άντρη Σκούρου και Μάριο Αλουπό, που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, στο Πάρκο ΓΛΥΠΤΩΝ στο Γέρι, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Γερίου, τον Σύνδεσμο Επιζησάντων Στρατιωτών 361 Τ.Π. και Συγγενείς Ηρώων 361 Τ.Π., τιμήθηκε με τον καλύτερο τρόπο η Μνήμη των 91 αγνοούμενων και πεσόντων του 361 Τ.Π. Τα Ηρωικά Παλληκάρια του 361 Τ.Π. το μαύρο εκείνο καλοκαίρι του 1974, έγραψαν λαμπρές σελίδες στην Άσπρη Μούτη, τον Πεταδάκτυλο και σε άλλες περιοχές, μπαίνοντας ανάχωμα στις ορδές του βάρβαρου εισβολέα και κατακτητή.

Του Μουσικού Αφιερώματος προηγήθηκε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Γερίου, κ. Νεόφυτο Παπαλαζάρου, ομιλία από τον κ. Χαράλαμπο Καραμανώλη, εκ μέρους του Συνδέσμου Επιζησάντων Στρατιωτών 361 Τ.Π., απαγγελίες ποιημάτων από συγγενείς πεσόντων και επιζησάντων στρατιωτών του 361 Τ.Π. από τους Νεκτάριο Κάριο, Γεωργία Χριστοδούλου και Ευτυχία Χριστοδούλου και τραγούδια από την Χορωδία Δήμου Γερίου υπό την διεύθυνση της Μαέστρου Ελεάνας Ανδρέου.

Την εκδήλωση που παρουσίαζε η Υπεύθυνη Πολιτιστικών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Δήμου Γερίου, Ανδρονίκη Χριστοδούλου, τίμησαν με την παρουσία τους Εκπρόσωποι Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, Βουλευτές, Δήμαρχοι, συγγενείς και φίλοι των Ηρωικών Παλληκαριών του 361 Τ.Π.

Η Ορχήστρα του Μάριου Μελετίου αποτελείτο από τους εξαίρετους μουσικούς: Σάββα Χρυσάνθου και Ανδρέα Γρηγορίου, Μπουζούκι, Πάρι Μελετίου, Πιάνο, Λεόντιο Γεωργίου, Ακορντεόν, Κώστα Κωνσταντίνου, Κιθάρα, Ξένιο Παπασοφρωνίου, Μπάσσο και Στέφανο Μελετίου, Ντραμς.

Στον χώρο του Πάρκου ΓΛΥΠΤΩΝ υπήρχε έκθεση φωτογραφιών των αγνοούμενων και πεσόντων Αξιωματικών και Στρατιωτών της Εθνικής Φρουράς 361 Τ.Π. Συγχαρί 1974.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!
... See MoreSee Less

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ... See MoreSee Less

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019Image attachment

Ευχαριστούμε τον Nikitas Kyriakou II για την φιλοξενία! Σας περιμένουμε για ένα ευχάριστο απόγευμα! ... See MoreSee Less

Ημερα παιδιού 2019.Προσκαλούμε τα παιδιά κι όσους νιώθουν παιδιά για ενα υπέροχο απόγευμα ... See MoreSee Less

Ημερα παιδιού 2019.Προσκαλούμε τα παιδιά κι όσους νιώθουν παιδιά για ενα υπέροχο απόγευμα

Τσικνοπέμπτη στο Δήμο Γερίου για συνταξιούχους συνδημότες μας.Ο Δήμος μας μεριμνά για όλους τους δημότες μας!! ... See MoreSee Less

Τσικνοπέμπτη στο Δήμο Γερίου

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το γεύμα που οργάνωσε ο Δήμος Γερίου για τους συνταξιούχους δημότες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Φαγητό, διασκέδαση με το μουσικό σχήμα των γνωστών καλλιτεχνών Τζίμης Κωνσταντίνου, Λεόντιος Γεωργίου και Βικτώριας Μακαρίου.

Η θεσμοθετημένη εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου προς τα άτομα τρίτης ηλικίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Άριστος Δαμιανού και Νίκος Τορναρίτης
... See MoreSee Less

Τοποθέτηση Δημάρχου Γερίου Neophytos Papalazarou στο Από Μέρα σε Μέρα για τη μεταρρύθμιση και συνένωση Δήμων στην Τ.Α ... See MoreSee Less

Ολοι δρόμοι σήμερα οδηγούν στη Λεωφόρο Χριστουγέννων #Γέρι #christmas #merrychristmas #christmasparty ... See MoreSee Less

Χριστούγεννα στο Δήμο μας! ... See MoreSee Less

Λεωφόρος Χριστουγέννων στο Δήμο μας! Ευχαριστούμε την Πρώτη Ενημέρωση ... See MoreSee Less

15 Δεκεμβρίου, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Δήμου Γερίου από τις 4 -8 μ.μ. έξω από το Δημαρχείο Γερίου ... See MoreSee Less

15 Δεκεμβρίου, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Δήμου Γερίου από τις 4 -8 μ.μ. έξω από το Δημαρχείο Γερίου

Ο Δήμος Γερίου τιμά την 28η Οκτωβρίου ... See MoreSee Less

Kαλούμε τους δημότες μας εν οψει της φθινοπωρινης και χειμερινης περιοδου και ενδεχομενης βροχόπτωσης όπως συνεργαστούν με το Δήμο για τον καθαρισμό σχαρων,φρεατιων ομβριων υδατων.Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου εχει ξεκινήσει τον καθαρισμό σχαρών ενω πολύ σύντομα συνεργείο θα προχωρήσει στον καθαρισμό κι απόφραξη φρεατίων.Καλούμε τους συνδημότες μας να μην σταθμευουν τα αυτοκινητα τους πανω στα φρεατια ωστε να ειναι δυνατος ο καθαρισμος τους.
Kαλό θα είναι να φροντίζουμε όλοι μας ώστε τα φρεατια μπροστά στις οικίες μας και τις επιχειρήσεις μας να ειναι καθαρά από φύλλα και αντικείμενα τόσο πριν οσο και κατα τη διαρκεια βροχοπτώσεων.
... See MoreSee Less

Kαλούμε τους δημότες μας εν οψει της φθινοπωρινης και χειμερινης περιοδου και ενδεχομενης βροχόπτωσης όπως συνεργαστούν με το Δήμο για τον καθαρισμό σχαρων,φρεατιων ομβριων υδατων.Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου εχει ξεκινήσει τον καθαρισμό σχαρών ενω πολύ σύντομα συνεργείο θα προχωρήσει στον καθαρισμό κι απόφραξη φρεατίων.Καλούμε τους συνδημότες μας  να μην σταθμευουν τα αυτοκινητα τους πανω στα φρεατια ωστε να ειναι δυνατος ο καθαρισμος τους.
Kαλό θα είναι να φροντίζουμε  όλοι μας ώστε τα φρεατια μπροστά στις οικίες μας και τις επιχειρήσεις μας να ειναι καθαρά από φύλλα και αντικείμενα τόσο πριν οσο και κατα τη διαρκεια βροχοπτώσεων.

2 years ago

Δήμος Γερίου

... See MoreSee Less

2 years ago

Δήμος Γερίου

Υπογράφηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου συμφωνία μεταξύ του Δήμου Γερίου και της Εργοληπτικής Εταιρείας Ε.Μ.Α ΚONATZIS LTD για τη διεκπεραίωση έργων μέτρων κυκλοφοριακής ύφεσης στο Δήμο μας.Η συμφωνία περιλαμβάνει κυκλοφοριακό κόμβο στη συμβολή Λεωφ Μακαρίου Γ και Αρχαίας Λήδρας και κυρτώματα στις οδούς Γρίβα Διγενή,Αγ.Ιλαριωνος,Γεωργίου Σεφέρη,υπερυψωμένη διάβαση στην οδό Ελπίδος.Τα έργα ξεκινάνε αρχές Ιουλίου με διάρκεια 2 μηνών. Τη συμφωνία υπέγραψαν από μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος κ.Νεόφυτος Παπαλαζάρου κι από μέρους της εργοληπτικής ο κ.Αντώνης Κονάτζιης. ... See MoreSee Less