Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Η ΛΥΣΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ

Η Σχολική Εφορεία Λύσης διοργάνωσε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λύσης «Παύλος Λιασίδης» και τίμησε τους αριστεύσαντες αποφοίτους Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης της Σχολικής Χρονιάς 2018-2019.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λύσης κ. Ανδρέας Μ. Λυσάνδρου, ο Δήμαρχος Λύσης κ. Ανδρέας Καουρής, ο Επαρχιακός Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης Λάρνακας - Αμμοχώστου κ. Μιχάλης Λοϊζίδης και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Νεκτάριος.
Κάθε χρονιά που διοργανώνει την εκδήλωση για να τιμήσει τους αρίστους η Σχολική Εφορεία Λύσης τιμά και ένα Λυσιώτη που έχει ξεχωρίσει για την προσφορά του στα κοινά και για τη δραστηριότητα του. Φέτος τίμησε τον αγωνιστή του 1955-59 και συγγραφέα κ. Ρένο Λυσιώτη που έχει την καταγωγή του από τη Λύση.
Η Εφορεία εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους Χριστόδουλο Γ. Βασιλειάδη και Σία ΔΕ.ΠΕ., Ρένο Λυσιώτη και Ανδρέα Τοφιά για τη δωρεά παραχώρηση βιβλίων τους να δοθούν δώρα στους αρίστους. Επίσης ευχαριστεί την εταιρεία ΛΥΣΚΟ Τρόφιμα Λτδ για την προσφορά της στη δεξίωση και τέλος ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Ανδρέα Καουρή για τη συμπαράσταση του προς το έργο της..
... See MoreSee Less

THN KYPIAKH 01 MAPTIOY 2020 ΘA TEΛEΣTEI TO MNHMOΣYNO TOY ΓPHΓOPH AYΞENTIOY ΣTON MAXAIPA. O ΔHMOΣ ΛYΣHΣ ΘA ΔIAΘEΣEI ΛEΩΦOPEIO , ΠOY ΘA ANAXΩPHΣEI AΠO TO 123O ΣYΣTHMA ΠPOΣKOΠΩN ΛYΣHΣ ΣTO MENEOY KAI ΘA KAMEI ΣTAΘMO ΣTON XΩPO ΣTAΘMEYΣHΣ TOY KOIMHTHPIOY AΓIOY ΓEΩPΓIOY ΛAPNAKAΣ. TIMH €20.= (ΛEΩΦOPEIO, ΦAΓHTO, ΠOTO). ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ KAI ΔHΛΩΣEIΣ ΣYMMETOXHΣ THΛ. 24661444. ... See MoreSee Less

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ

Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων παρακολουθεί στενά και με ανησυχία τις συνεχιζόμενες και εντεινόμενες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας και των εγκάθετών της στην Κύπρο, προς προώθηση του εποικισμού της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου.
Αυτές οι ενέργειες καταδικάζονται απερίφραστα και καλούνται η Κυπριακή Κυβέρνηση, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Η.Ε., η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Εγγυήτριες Δυνάμεις Ελλάδος και Ηνωμένου Βασιλείου, να ενεργήσουν αμέσως και αποτελεσματικά για ν’ αποτραπεί η παραβίαση των σχετικών με την Αμμόχωστο Ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, ιδιαίτερα του 550 και του 789.
Οι Κατεχόμενοι Δήμοι της Κύπρου εκφράζουν την πλήρη αλληλεγγύη τους προς τον αδελφό Δήμο της Αμμοχώστου και συμπαρατάσσονται στην όλη προσπάθεια για αποτροπή του περαιτέρω εποικισμού της Πόλης και γενικά του τερματισμού όλων των παρανομιών που επιτελούνται σ’ όλη την κατεχόμενη από τις τουρκικές κατοχικές δυνάμεις γη μας!
Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων
17 Φεβρουαρίου, 2020
... See MoreSee Less

Ο Δήμος Λύσης μαζί με το Δήμο Κιλκίς διοργανώνουν και φέτος την καθιερωμένη εκδήλωση προς τιμή του ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου στις 28 – 29 Μαρτίου 2020 στο Κιλκίς. Φέτος θα τιμήσει την εκδήλωση και θα είναι ο κύριος ομιλητής ο έντιμος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης.

Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δήμου Λύσης μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, στο τηλ. 24661444.
... See MoreSee Less

Ο Δήμος Λύσης μαζί με το Δήμο Κιλκίς διοργανώνουν και φέτος την καθιερωμένη εκδήλωση προς τιμή του ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου στις 28 – 29 Μαρτίου 2020 στο Κιλκίς. Φέτος θα τιμήσει την εκδήλωση και θα είναι ο κύριος ομιλητής ο έντιμος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης.

Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δήμου Λύσης μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, στο τηλ. 24661444.

Comment on Facebook

Καλώς να μας έρθετε !!!

Photos from Δήμος Λύσης ( Dimos Lysis )'s post ... See MoreSee Less

Image attachment

Ο ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΥΣΗΣ

Ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Νίκος Γεωργίου συνοδευόμενος από τη λειτουργό των Επαρχιακών γραφείων ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Πετρούλλα Αρμένη , επεσκέφθη σήμερα το πρωί 12/02/2020 τα προσωρινά γραφεία του Δήμου Λύσης στη Λάρνακα όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανδρέα Καουρή και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Επαρχιακό Γραμματέα του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προσφυγικός μας Δήμος και γενικότερα ο προσφυγικός κόσμος. Δόθηκε έμφαση στα προβλήματα των προσφυγικών συνοικισμών, των κινήτρων δραστηριοποίησης της νέας γενιάς των προσφύγων, της προβληματικής λειτουργίας των προσφυγικών Δήμων και της αναγκαιότητας όπως το επίσημο κράτος επανεξετάσει εξ’ υπαρχής τον ρόλο και την αποστολή των προσφυγικών Δήμων μέσα στις δοσμένες δύσκολες συνθήκες μετά τα σαράντα πέντε χρόνια του βίαιου ξεριζωμού.
Ο Ανδρέας Καουρής, αφού ευχαρίστησε τον ​Νίκο Γεωργίου για το ενδιαφέρον του για τον προσφυγικό μας Δήμο, τον παρακάλεσε όπως διαβιβάσει στον Πρόεδρο του Κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου τα αποτελέσματα της συζήτησης, ζητώντας παράλληλα τη στήριξή του.
Ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη επίσκεψη του, αφότου ανέλαβε, στα προσωρινά γραφεία του Δήμου Λύσης και τόνισε ότι όλα τα θέματα που έχουν συζητηθεί να τεθούν ενώπιον της ηγεσίας του κόμματος.
Στο τέλος, ο Δήμαρχος Λύσης επέδωσε ως αναμνηστικό δώρο για την επίσκεψη του στα γραφεία μας την εκκλησία της Παναγίας της Λύσης που φιλοτέχνησε ο Λυσιώτης γλύπτης Άντης Τρίκος.
... See MoreSee Less

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ​

Τελέστηκε χθες Κυριακή στο εξωκλήσι του Αγίου Ευφημιανού παρά τον Κόρνο, το ετήσιο εθνικό μνημόσυνο του Πρώτου Ηρώα της Λύσης κατά τον Απελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ 55 -59, Πάτροκλου Κόκκινου που θυσιάστηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1957.
Επικήδειο λόγο εκφώνησε η Εκπαιδευτικός Δέσπω Λυσάνδρου, η οποία εξήρε τη θυσία του Ήρωα και έδωσε το στίγμα της προσωπικότητας και της αγωνιστικότητας του Πάτροκλου Κόκκινου.
Στο μνημόσυνο παρέστησαν η οικογένεια του ήρωα, εκπρόσωποι της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας και συναγωνιστές του Ήρωα.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Εγκαίνια
«Kitchen lab by Πέτρος Μακρής»

​Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία πριν από λίγες μέρες τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου για κουζίνες «Kitchen lab by Πέτρος Μακρής», στη Λάρνακα. Ιδιοκτήτης είναι ο Πέτρος Μακρής από τη Λύση. Τον αγιασμό τέλεσε ο o Πάτερ Νικόλας και τα εγκαίνια ο Δήμαρχος Λύσης, Ανδρέας Καουρής. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αμμοχώστου Νίκος Κέττηρος, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και πολλοί φίλοι και συνεργάτες, οι οποίοι θαύμασαν από κοντά τις εντυπωσιακές κουζίνες.
... See MoreSee Less

Εγκαίνια
«Kitchen lab by Πέτρος Μακρής»
 
​Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία πριν από λίγες μέρες τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου για κουζίνες «Kitchen lab by Πέτρος Μακρής», στη Λάρνακα. Ιδιοκτήτης είναι ο Πέτρος Μακρής από τη Λύση. Τον αγιασμό τέλεσε ο o Πάτερ Νικόλας και τα εγκαίνια ο Δήμαρχος Λύσης,  Ανδρέας Καουρής. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αμμοχώστου Νίκος Κέττηρος, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και πολλοί φίλοι και συνεργάτες, οι οποίοι θαύμασαν από κοντά τις εντυπωσιακές κουζίνες.Image attachment

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΠΑΣΙΤΗ «ΩΡΑ ΚΑΛΗ»

Ακόμη ένας Λυσιώτης προχώρησε σε δική του έκδοση. Είναι ο Ιωάννης Καρπασίτης γιος της Λουκία Πέτσα του Ανδρέα και της Μηλιάς. Έχει κυκλοφορήσει το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο "Ώρα καλή", από τις εκδόσεις Κ. Επιφανίου, το οποίο είναι ένα ευθυμογράφημα με κύριο θέμα έναν κυπριακό γάμο και διάφορα ευτράπελα που συμβαίνουν σε αυτόν.
Ο Ιωάννης Χ. Καρπασίτης γεννήθηκε το 1995 στη Λάρνακα από πρόσφυγες γονείς. Κατάγεται από τα κατεχόμενα χωριά Λύση και Κοντέα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' στη Λάρνακα και με το πέρας της στρατιωτικής του θητείας ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πλέον, έχει αποφοιτήσει και ετοιμάζεται για μεταπτυχιακές σπουδές στο Ινστιτούτο Κύπρου. Ασχολείται με τη συγγραφή και γενικότερα με δημιουργικές δραστηριότητες από μικρή ηλικία. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 99154808 και στο email [email protected]
... See MoreSee Less

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΠΑΣΙΤΗ «ΩΡΑ ΚΑΛΗ»
 
Ακόμη ένας Λυσιώτης προχώρησε σε δική του έκδοση. Είναι ο Ιωάννης Καρπασίτης γιος της Λουκία Πέτσα του Ανδρέα και της Μηλιάς. Έχει κυκλοφορήσει το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο Ώρα καλή, από τις εκδόσεις Κ. Επιφανίου, το οποίο είναι ένα ευθυμογράφημα με κύριο θέμα έναν κυπριακό γάμο και διάφορα ευτράπελα που συμβαίνουν σε αυτόν.
Ο Ιωάννης Χ. Καρπασίτης γεννήθηκε το 1995 στη Λάρνακα από πρόσφυγες γονείς. Κατάγεται από τα κατεχόμενα χωριά Λύση και Κοντέα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ στη Λάρνακα και με το πέρας της στρατιωτικής του θητείας ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πλέον, έχει αποφοιτήσει και ετοιμάζεται για μεταπτυχιακές σπουδές στο Ινστιτούτο Κύπρου. Ασχολείται με τη συγγραφή και γενικότερα με δημιουργικές δραστηριότητες από μικρή ηλικία. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 99154808 και στο email ioanniskrp@hotmail.com

Comment on Facebook

Μπραβο Ιωαννη καλοταξιδο να ειναι Καλες επιτυχίες σε οτι κανεις!

Μπράβο σου καλές επιτυχίες σε ότι κάνεις στην ζωή σου Συγχαρητήρια

Comment on Facebook

Τούς πούλησαν όλους!

Αιωνία του η μνήμη.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, η πρώτη ανοικτή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λύσης, στην παρουσία πολλών Λυσιωτών Δημοτών που διαμένουν στην πόλη της Λεμεσού και ευρύτερα.
Στη συνεδρία ο Δήμαρχος Λύσης Ανδρέας Καουρής αναφέρθηκε στο έργο της τριετίας του νέου Δ.Σ. και κατέθεσε τους βασικούς στόχους της επόμενης διετίας.
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο προγραμματιζόμενο έργο ανέγερσης Μουσείου του Δήμου Λύσης στο χώρο δίπλα ακριβώς από τα προσωρινά γραφεία του Δήμου στη Λάρνακα. Στο Μουσείο αυτό θα φιλοξενηθούν έργα Λυσιωτών από τη λαογραφία, παλιά επαγγέλματα, παραδόσεις και κουλτούρα, ακόμη και γειτονιές της Λύσης, που με προθυμία είναι έτοιμοι να τα παραχωρήσουν δωρεάν στο Δήμο Λύσης.
Μετά τη λήξη της κανονικής ανοικτής συνεδρία, έγινε ανοικτή συγκέντρωση στην οποία έγινε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και των μελών του Δ.Σ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αναγκαιότητα εμπλοκής περισσότερο, των νέων στα κοινά της Λύσης.
Στο τέλος ο Δήμαρχος έκοψε τη βασιλόπιτα. Το φλουρί κέρδισε ο Πανίκκος Σιάφκος και κέρδισε τα βιβλία του Ανδρέα Καουρή.
... See MoreSee Less

Τελέστηκε σήμερα το πρωί στο εξωκλήσι του Αγίου Ευφημιανού η Θεία Λειτουργία και ακολούθησε ο Αγιασμός των Καλάντων με τη συμμετοχή της πολυμελούς Βυζαντινής Χορωδίας του Δήμου Λύσης " Γιάγκος Σουρουλλάς" υπο τον Κώστα Κουλουμή.
Μετά το κόψιμο της Βασιλόπιττας απο τον Δήμαρχο Λύσης Αντρέα Καουρή, ο Αης Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Συγχαρητήρια

Συνγχαρητηρια!!!

Τελέστηκε σήμερα το πρωί στο εξωκλήσι του Αγίου Ευφημιανού παρά τον Κόρνο το μνημόσυνο των Γερόντων της Λύσης Παναή Χατζηιωνά Ιλαμιού και του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Απ. Βαρνάβα Γαβριήλ.
Της Θειας Λειτουργίας προέστη ο Οικονόμος Παπαγεώργιος Καπαρής. Για το έργο και τη ζωή των δύο Γερόντων Λυσιωτών μίλησε ο Ιστορικός, Ερευνητής και Συγγραφέας Δρ Κλείτος Ιωαννίδης μετά απο σύντομη αναφορά απο τον Δήμαρχο Λύσης Αντρέα Καουρή.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Προσεύχονταν καθημερινά στην γήινη τους ζωή στον Θεό και στην Υπεραγία Θεοτόκο για πολλους ανθρώπους μεταξύ των οποίων και μεις. ΣΊγουρα συνεχίζουν την προσευχή τους και στην ουράνια ζωή κοντά στον Χριστό που τόσο αγάπησαν.

Μεταξύ των προσωρινών γραφείων του Δήμου Λύσης και του Δήμου Ακανθούς στην τουρκική συνοικία της Λάρνακας, υπάρχει ένα πεύκο. Το φύτεψε πριν 30 τόσα χρόνια ο Λυσιώτης κρεοπώλης της περιοχής Γιάγκος Αντρέα, γνωστός για το περίφημο του οφτό και τη Λυσιώτική σούβλά.
Σ αυτό το δέντρο οι δυό κατεχόμενοι Δήμοι έγραψαν την αγάπη και το δικαίωμα της γης τους σε μια σύντομη, κοινή εκδήλωση φωταγωγησης του δέντρου με τραγούδια απο τα Λυκόπουλα του 123 Σώματος Προσκόπων Λύσης και προσφυγόπουλα της Ακανθούς.
Απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς οι Δημαρχοι Αντρέας Κσουρής και Ελένη Χατζημιχαήλ και ήπιαν οι πσρευρεθέντες ένα ποτήρι κρασί για το καλό του καινούργιου χρόνου στα γραφεία του Δήμου Λύσης. Μαζί τους και ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Ονούφριος Κουλλάς. Καλές γιορτές και ελευθερία στην πστρίδα μας.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑΣΕ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΧΑΜΠΗ ΜΗΝΑ

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Αντρέα Χαμπή Μηνά με την ποιητική του συλλογή με έξοδα του Δήμου Λύσης. Ποιήματα βγαλμένα απο την ψυχή και την καρδιά του για την προσφυγιά, για την εκκλησία της Παναγίας της Λύσης , τους καημούς της ζωής και της γενέθλιας γης, τον πόνο και την προσμονή για τον αγνοούμενο κουνιάδο του. Μπορείτε να το προμηθευτείτε απο τον ίδιο( 99879460) και το Δήμο Λύσης ( 24661444) . Τιμή δέκα ευρώ. Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές.
... See MoreSee Less

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΧΑΜΠΗ ΜΗΝΑ

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Αντρέα Χαμπή Μηνά με την ποιητική του συλλογή με έξοδα του Δήμου Λύσης. Ποιήματα βγαλμένα απο την ψυχή και την καρδιά του για την προσφυγιά, για την εκκλησία της Παναγίας της Λύσης , τους καημούς της ζωής και της γενέθλιας γης, τον πόνο και την προσμονή για τον αγνοούμενο κουνιάδο του. Μπορείτε να το προμηθευτείτε απο τον ίδιο( 99879460) και το Δήμο Λύσης ( 24661444) . Τιμή δέκα ευρώ. Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές.

Comment on Facebook

Αντρεα ,καλοταξιδο,και στα επομενα.

Καλοτάξιδο Αντρέα μου!!!

Συγχαρητήρια Αντρέα...Καλοτάξιδο!!!

Συγχαρητήρια στον Δήμο μας για την απόφαση του, και τις ευχές μου στον φίλο μου, να'ναι καλοτάξιδο.

Καλοτάξιδο θείε μου Αντρέας Χαμπή Μηνά κράτησε μας ένα!! ❤❤❤

View more comments

Comment on Facebook

Οι Άγιοι της Λυσης

Αιωνία τους η μνήμη .

Load more