Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Δίνουμε χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη μας!!

Διαμορφώσαμε τον κυκλικό κόμβο του ποδηλατόδρομου/ πεζόδρομου (Ιωάννη Καποδίστρια) με φαντασία και αγάπη!

Θα συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε το Δήμο μας, για να ζούμε σε μια πόλη όμορφη και καθαρή. Με τη βοήθεια των Δημοτών μας μπορούμε να το πετύχουμε!

Ευχαριστούμε όλους όσους μας έδειξαν εμπιστοσύνη για το έργο και μας δώρισαν ποδήλατα!

Το έργο έγινε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Phygital.
... See MoreSee Less

Δίνουμε χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη μας!!

Διαμορφώσαμε τον κυκλικό κόμβο του ποδηλατόδρομου/ πεζόδρομου (Ιωάννη Καποδίστρια)  με φαντασία και αγάπη!
 
Θα συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε το Δήμο μας, για να ζούμε σε μια πόλη όμορφη και καθαρή. Με τη βοήθεια των Δημοτών μας μπορούμε να το πετύχουμε!

Ευχαριστούμε όλους όσους μας έδειξαν εμπιστοσύνη για το έργο και μας δώρισαν ποδήλατα!

Το έργο έγινε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Phygital.Image attachment

Comment on Facebook

THELOUME PARKA KAI GYPEDA BASKET OPWS EIXAME EMEIS MWRA. TWRA DEN EXOYME TIPOTA GIA NA PAROYME Ta dika mas mwra NA PEKSOUN

Πολύ όμορφος ο κυκλικός κόμβος με τα ποδήλατα και με χαρακτήρα!!! Αλλά στο δήμο μας δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για πάρκα! Ας το δείτε επιτέλους και αυτό!!!

Αρχικά μπράβο που διακοσμήτε τους κυκλικούς κόμβούς της λακατάμιας.. αλλά έχω μιά απορία δεν θα ήταν πιο σημαντικό και πρακτικό να φτιαξετε τα πάρκα να παιρνούμε τα μωρά μας να περνούμε ποιοτικό χρόνο και να μην αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στα πάρκα του στροβόλου.

Εγώ θα θίξω ένα θέμα με την καθαριότητα του δήμου .Το σκυβαλοφόρο περνά κάθε Τρίτη και Παρασκευή βράδυ και βγάζουμε έξω τα σκουπίδια .Κάθε Τετάρτη και Σάββατο πρωί βρίσκουμε σκουπίδια πεταμένα στο δρόμο .Αυτό δεν το καταλαβαίνω πώς γίνεται Εχω ακούσει ότι οι υπάλληλοι που είναι πάνω στο σκυβαλοφόρο τα βγάζουν απο τους καλάθους και τα τοποθετούν στο δρόμο μέχρι να περάσει το αυτοκίνητο .Μετα πηγαίνουν οι γάτοι και οι σκύλλοι και τα ανακατεύουν .Θάθελα να ακούσω τις απόψεις σας .

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και καλόγουστο. Όπως θα διαπιστώσετε όμως από τα σχόλια όλων των δημοτών, θεωρούμε ότι τα έργα που προέχουν θα έπρεπε να είναι οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, τα πάρκα. Θα μας πείτε άλλα κονδύλια αυτά, άλλα project αυτά. Ας μπουν επιτέλους με σειρά προτεραιότητας η ασφάλεια και η καθαριότητα και ο εξωραϊσμός ζωντανών σημείων του δήμου μας, όχι των κυκλικών κόμβων που δεν μπορούν να αξιοποιηθούν από τις οικογένειες των κατοίκων της Λακατάμειας.

Χίλια μπράβο! Το να μην προσπερνούμε αυτό που θα λέγαμε αισθητική τοπίου είναι μια πολλά υποσχόμενη ενέργεια! Έχω εκπλαγεί ευχάριστα 🚲🚲🚲

Καταρχήν συγχαρητήρια για τους κυκλικούς κόμβους.Είναι πολύ όμορφοι..Όμως ένας από τους πρώτιστους στόχους είναι να φτιαχτούν όμορφα πάρκα για τα παιδιά.

Όμορφο αλλά ο Δήμος έπρεπε να εστιάσει τις προτεραιότητες του αλλού. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε τα παιδιά μας να παίζουν στους κυκλικούς κόμβους, αν πραγματικά σας ένοιαζε θα φτιάχνατε ένα πάρκο και δυστυχώς η πόλη μας δεν είναι καθαρή όπως λέτε ποιο πάνω, άλλο τεράστιο κεφάλαιο που ο Δήμος έπρεπε να εστιάσει και να προσπαθήσει περισσότερο.

Ναι όμορφο. Στο παρκο ομως που υπάρχει στην Αλεξαντρου Παναγουλι έιχε δύο κούνιες και μια τσουλήθρα που τα σπασαν και τώρα σουλατσαρουν οι σκύλοι που τους περνουν βόλτα οι ιδιοκτήτες και βρωμίζουν το πάρκο και φοβάσαι να πατήσεις γιατί αφήνουν τα περιττώματα των ζώων και φεύγουν. Ντροπή. Κάντε κάτι κυριοι του Δημαρχείου.

Μπράβο στο δημαρχείο μας. Εισήγηση να δημιουργηθούν ποδηλατόδρομοι στις κύριες οδικές αρτηρίες του Δήμου

Κατά εμένα πάρα πολύ ωραίο. Μπορεί να λέμε για τα κακά εχοντα του Δήμου αλλά να λέμε κ τα καλά

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα !! Σας ευχαριστούμε που κάνετε την πόλη μας ακόμη πιο όμορφη!

Μπράβο για την διακόσμηση. Η αλήθεια χρειαζόταν. Όμως κανένα πάρκο μας δεν έχει κούνιες η παιχνίδια για παιδιά να τα πάρουμε...

Τα πεζοδρόμια τα φτιαξατε που θα σκοτώθουμε καμία ημερα ; Α ναι... εν πιο σημαντικά τα round abouts.. που εν περπατά κανένας... 🍌🍌

Μπραβο πολυ ωραια.Ελπιζω σιγα σιγα να βλεπουμε και αλλα εργα.

Klasikos kypreos o enas to makri tou kai o allos to konto tou!! Poly kali doulia sto dimo mas se polous tomis epi kero tou proigoumenou dimarxou erga 0!!

Τελειο..οπως και ο αλλος κυκλικος κομβος με το αλακατι..ομορφισε η Λακαταμια

Πολυ ομορφο ....Μπραβο στον Δημο μας.

Κόσμημα, μπράβο!

Kairos itan n valete kapio simvoliko st perioxi!!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια Αλλά νομίζω με την δημοσίευση αυτή δώσατε την ευκαιρία στους αρνητικούς ανθρώπους να πει ο ένας το πειν του και ο άλλος το ξυν του

Ωραίο όντως....ας δουμε και λιγο το γεφύρι λιγα μέτρα πιο κάτω που μια την άλλη υπερχειλιζει....

⚠️⚠️⚠️ ΠΑΡΚΑ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ, ΌΧΙ ΚΛΕΙΣΜΈΝΑ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ.

Μπράβο πολύ ωραίο.. Συνεχίστε και σε άλλα έργα.

Πολυ ωραιο αλλα θα συμφωνησω με ολους τους ποιο πανω οτι ο Δημος μας χρειαζετε παρκα

View more comments

Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών (Γ.Ε.Δ.)
________________________________________
Με στόχο τη διαρκή βελτίωση της αποδοτικότητας της Δημοτικής Υπηρεσίας και της συνολικής ποιοτικής αναβάθμισης της εξυπηρέτησης των κατοίκων του Δήμου Λακατάμιας, έχουμε αναδιοργανώσει και επαναλειτουργήσει με διευρυμένες αρμοδιότητες από τις 3 Φεβρουαρίου 2020, το Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών (ΓΕΔ).

Το ΓΕΔ λειτουργεί με νέα μορφή, έχοντας ως απώτερο σκοπό, να αποτελέσει μια λειτουργική και δομημένη υπηρεσία πρώτης γραμμής εξυπηρέτησης, έτσι ώστε ο δημότης να υποστηρίζεται άμεσα και να εξυπηρετείται αποτελεσματικά. Το ΓΕΔ στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό και άνετο χώρο, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του κτηρίου του Δημαρχείου.

Βασικές αρμοδιότητες του Γραφείου Εξυπηρέτησης Δημοτών είναι:

1. Λήψη παραπόνων/εισηγήσεων και επίλυση τους ή καταγραφή και προώθηση τους στις αρμόδιες υπηρεσίες για εξέταση και επίλυση. Το ΓΕΔ, μέσω εξειδικευμένου λογισμικού προγράμματος θα παρακολουθεί την εξέλιξη αντιμετώπισης των παραπόνων από το αρχικό στάδιο υποβολής τους μέχρι και την επίλυσή τους.

2. Πληροφόρηση του κοινού, για προγράμματα, εκστρατείες, πολιτικές και δραστηριότητες του Δήμου, καθώς και καθοδήγηση για διάφορα ζητήματα που το αφορούν.

3. Παράδοση και παραλαβή συμπληρωμένων αιτήσεων για διεκπεραίωση διαφόρων υπηρεσιών από το Δήμο.

Επικοινωνία με ΓΕΔ:
Τηλέφωνο: 22364000
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : [email protected]
Ιστοσελίδα: www.lakatamia.org.cy
(e-Lakatamia Απόψεις/Εισηγήσεις/Παράπονα)
Εφαρμογή για κινητά: MyLakatamia
(διαθέσιμη στο Google Play και το AppStore)

Ώρες Λειτουργίας του Γραφείου:
Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 8:00 μέχρι 14:30

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Bravo 🙂

Μπράβο! Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Παρατηρώ ότι η προσπάθεια για ποιοτική αναβάθμιση υπάρχει. Αυτό που μένει είναι να δούμε και το αποτέλεσμα. Σωστή η κίνηση του να γίνει το ΓΕΔ ΜΠΡΆΒΟ

ΑΝ Η ΕΠΊΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΌΝΩΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΏΤΑ ΤΌΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΊΑ ΑΠΟ ΤΑ ΊΔΙΑ. ΒΡΆΣΕ ΟΡΙΖΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ

Καλη αρχη κ καλή επιτυχία

View more comments

Διακοπή παροχής νερού στη περιοχή του Συνοικισμού Αρχαγγέλου ________________________________________

Ο Δήμος Λακατάμιας σας πληροφορεί ότι λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό, η παροχή νερού έχει διακοπεί στις οδούς Δερύνειας, Αγκαστίνας και Ρηγαίνης, στη περιοχή του Συνοικισμού Αρχαγγέλου.

Συνεργεία του Δήμου θα προβούν αύριο σε επιδιόρθωση της βλάβης.

Απολογούμαστε την ταλαιπωρία.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

10 Φεβρουαρίου 2020
... See MoreSee Less

Δεντροφύτευση σε συνεργασία με την ομάδα "300.000 Δέντρα στη Λευκωσία"
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, 10:30 π.μ.
... See MoreSee Less

Δεντροφύτευση σε συνεργασία με την ομάδα 300.000 Δέντρα στη Λευκωσία 
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, 10:30 π.μ.

Συλλογή και παράδοση ρουχισμού στο Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας
________________________________________

Σας ενημερώνουμε ότι στο Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας, υπάρχει χειμερινός ρουχισμός για τους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται.

Παρακαλούνται όσοι Δημότες μας, έχουν ρουχισμό (ιδιαίτερα σακάκια), που δεν τον χρειάζονται, όπως τα μεταφέρουν στο Πολυδύναμο Κέντρο, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ..

Όσοι χρειάζονται ρουχισμό παρακαλούμε όπως απευθύνονται στην Διευθύντρια του Πολυδύναμου Κέντρου κ. Σοφία Παπαδοπούλου (τηλέφωνο 22443747), για διευθέτηση της παραλαβής.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
... See MoreSee Less

Πράσινη Σημαία στο Δήμο Λακατάμιας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
________________________________________

Επιβραβεύονται για ακόμα μια χρονιά οι συνεχείς προσπάθειες του Δήμου Λακατάμιας για προστασία και αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ο Δήμος έχει βραβευθεί με το βραβείο Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το έργο «Λειτουργία Ομάδας Πρόληψης» στην κατηγορία Διαχείριση Αποβλήτων.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια των Παγκύπριων Βραβείων Πράσινες Πόλεις & Πράσινες Κοινότητες της Κύπρου, που προκήρυξε το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης Η αξιολόγηση έγινε στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Κλέλιας Βασιλείου και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων. Η απονομή της Πράσινης Σημαίας θα γίνει από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, σε Ειδική Επίσημη Τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Ομάδα Πρόληψης, αναβαθμίστηκε και λειτούργησε με νέα καθήκοντα το 2018, έχοντας ως κύριο στόχο το συνεχή έλεγχο της περιοχής του Δήμου, για την αποτροπή της ανεξέλεγκτης ρίψης / τοποθέτησης ογκωδών απορριμμάτων στους ανοικτούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους και τη λήψη νομικών μέτρων ενάντια σε όσους παρανομούν. Ταυτόχρονα το προσωπικό της Ομάδας Πρόληψης προβαίνει σε ενημέρωση των δημοτών για την χρήση των πράσινων σημείων και για την διάθεση των κλαδευμάτων τους μέσω του προγράμματος Πληρώνω όσο Πετάω με βάση την προπληρωμένη σακούλα, πρόγραμμα το οποίο έχει βραβευτεί ο Δήμος στην περσινή περίοδο.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, εξέφρασε την ικανοποίηση της, που ακόμα ένα πρόγραμμα του Δήμου έχει βραβευτεί. Ταυτόχρονα, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους συνέβαλαν τόσον στην επιτυχημένη λειτουργία της Ομάδας Πρόληψης, όσον και όλων των προγραμμάτων που ενισχύουν την προσπάθεια που γίνεται για μια καθαρή Λακατάμια. Μια προσπάθεια που σίγουρα δεν σταματάει εδώ, αλλά θα συνεχίσει και θα ενισχύεται, πάντα με την στήριξη των δημοτών, τους οποίους και ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία. Η Δήμαρχος εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες της, στο Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης, στο γραφείο της Επίτροπου Περιβάλλοντος και σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής, για τη βράβευση του Δήμου Λακατάμιας με την Πράσινη Σημαία.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
... See MoreSee Less

Πράσινη Σημαία στο Δήμο Λακατάμιας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
________________________________________

Επιβραβεύονται για ακόμα μια χρονιά οι συνεχείς προσπάθειες του Δήμου Λακατάμιας για προστασία και αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.   Ο Δήμος έχει βραβευθεί με το βραβείο Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το έργο «Λειτουργία Ομάδας Πρόληψης» στην κατηγορία Διαχείριση Αποβλήτων.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια των Παγκύπριων Βραβείων Πράσινες Πόλεις & Πράσινες Κοινότητες της Κύπρου, που προκήρυξε το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης  Η αξιολόγηση έγινε στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Κλέλιας Βασιλείου και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων. Η απονομή της Πράσινης Σημαίας θα γίνει από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, σε Ειδική Επίσημη Τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Η Ομάδα Πρόληψης, αναβαθμίστηκε και λειτούργησε με νέα καθήκοντα το 2018, έχοντας ως κύριο στόχο το συνεχή έλεγχο της περιοχής του Δήμου, για την αποτροπή της ανεξέλεγκτης ρίψης / τοποθέτησης ογκωδών απορριμμάτων στους ανοικτούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους και τη λήψη νομικών μέτρων  ενάντια σε όσους παρανομούν. Ταυτόχρονα το προσωπικό της Ομάδας Πρόληψης προβαίνει σε ενημέρωση των δημοτών για την χρήση των πράσινων σημείων και για την διάθεση των κλαδευμάτων τους μέσω του προγράμματος Πληρώνω όσο Πετάω με βάση την προπληρωμένη σακούλα, πρόγραμμα το οποίο έχει βραβευτεί ο Δήμος στην περσινή περίοδο.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, εξέφρασε την ικανοποίηση της, που ακόμα ένα πρόγραμμα του Δήμου έχει βραβευτεί.  Ταυτόχρονα, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους συνέβαλαν τόσον στην επιτυχημένη λειτουργία της Ομάδας Πρόληψης, όσον και όλων των προγραμμάτων που ενισχύουν την προσπάθεια που γίνεται για μια καθαρή Λακατάμια.  Μια προσπάθεια που σίγουρα δεν σταματάει εδώ, αλλά θα συνεχίσει και θα ενισχύεται,  πάντα με την στήριξη των δημοτών, τους οποίους και ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία. Η Δήμαρχος εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες της, στο Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης, στο γραφείο της Επίτροπου Περιβάλλοντος και σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής,  για τη βράβευση του Δήμου Λακατάμιας με την Πράσινη Σημαία.   

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, ώρα 5:00 - 9:00μ.μ.
Αιμοδοσία
Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας
... See MoreSee Less

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, ώρα 5:00 - 9:00μ.μ.
Αιμοδοσία 
Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 - ώρα 7:00μ.μ.
Τιμητική Εκδήλωση για την Ελένη Χατζημιχαήλ
Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημαρχείου Λακατάμιας
... See MoreSee Less

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 - ώρα 7:00μ.μ.
Τιμητική Εκδήλωση για την Ελένη Χατζημιχαήλ
Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημαρχείου Λακατάμιας

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 - ώρα 10:30π.μ.
Δενδροφύτευση σε χώρο πρασίνου στην οδό Καλλιθέας
... See MoreSee Less

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 - ώρα 10:30π.μ.
Δενδροφύτευση σε χώρο πρασίνου στην οδό Καλλιθέας

Comment on Facebook

Μπράβο !! Έγινε καλή δουλειά αλλά σίγουρα χρειάζεται να φυτευτούν περισσότερα δέντρα στον χώρο !!

Irena Kyprianidou

Καθυστέρηση στην περισυλλογή Σκυβάλων στον Αρχάγγελο
(Ταχυδρομικός Κώδικας 2334)
________________________________________

Σας ενημερώνουμε ότι η καθυστέρηση που παρατηρείται στην περισυλλογή σκυβάλων στην περιοχή Αρχαγγέλου (Τ.Κ. 2334), οφείλεται σε μηχανική βλάβη του σκυβαλοφόρου.

Όπως μας έχει ενημερώσει η εταιρεία, αναμένεται σύντομα η επιδιόρθωση του και εντός της ημέρας, θα τελειώσει η περισυλλογή.

Απολογούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχει τυχόν προκληθεί.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Είστε επιεικώς απαράδεκτοι και ο λιγότερο οργανωμένος Δήμος, χωρίς ιδιαίτερη μέριμνα για τους δημότες σας. Έχει να περάσει το σκυβαλοφόρο του Δήμου πέραν την μίας εβδομάδας. Εδώ και ένα μήνα έρχεται όποτε προκύψει 2335. Είμαστε μια από τις καινούργιες περιοχές με πολλές νέες κατοικίες αλλά ο δήμος σας πανταχού απών.

Lipoume na pw oti eisaste tragikoi. To provlima sto 2335 den einai simerino kai pragmatika dierwtoume pros ti i enimerwsi. An einai gia na mas nevriasete parapanw epetixete to. An einai gia na gelasoume pale epetixete to. Thelw polla na gemisw to aftokinito m me ta 3 mavrosakkoulla pou mazefkounte kathe fora mes tis skivallapothiki m kai na sas ta petaxw mes tin eisodo t dimarxeiou alla lipoume to aftokinito m. Ntropi sas! Eisaste gelioi! En na thelete na plirwsoume k skivalla.

Έχετε να εισηγηθείτε κάτι άλλο; Κάδους για παράδειγμα; Η περιοχή στην οποία αναφέρεστε είναι η πιο παραμελημένη περιοχή του Δήμου. Ντροπή, κύριοι. Δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο. Ευχόμαστε κάποτε να βρείτε χρόνο για να περάσετε και από εδώ (Περιοχή 2334).

kala k an den epidiorthothei sintoma prepei na pnigoume sta skoupidia. as agorastoun ipiresies apo alou na exipiretithoun oi forologoumenoi dimotes.

Κοιτάξετε και άλλες περιοχές ούτε στην Ευρώπης 2326 πήγαν.

Otan tha erthi to telos tis xronias na kanonisoume kai emis logo vlavis tis mixanis pu vgazi to xrima na kathisterisoume tous forous sas! Apo tous dimotes lakatamias!

Emeis pantos ta skivalla tha ta fernoume exo apo to dimarxeio apo avrio..2313 lakatameia karteroumen exei 7 mines..!!

Kai 2332 den exoun erthi . Kai ti perasmeni vdomada pali den irtha.

Εμείς περιμένουμε 7+ μήνες να έρθετε, απο τον Ιούλιο και ακόμα τίποτε.

2335 edw kai 10 meres den exete erthei

Την περασμένη Κυριακή δεν ήρθαν και ήρθαν Δευτέρα την Τετάρτη ήρθαν 17:30 Και δεν έβγαλαν τα σκουπίδια αφού είχατε ανακοινώσει μέχρι τις 20:

Paraitate wspou en grigora

ΓΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καλά άν φτιαχτεί σε 15 μέρες τί θα γίνει μέχρι τότε; Θέλετε λύση εύκολη και απλή, ενοικιαστε ένα σκυβαλοφορο από άλλη εταιρεία, είτε βάλτε ένα φορτηγό να τα μαζέψει.

View more comments

Διακοπή παροχής νερού στην Ανθούπολη (περιοχή Λόφου Μαντά)
________________________________________

Ο Δήμος Λακατάμιας σας πληροφορεί ότι λόγω βλάβης σε αγωγό, η παροχή νερού έχει διακοπεί στις πιο κάτω οδούς:

Δρυός, Δερβενακίων, Πτολεμαΐδος, Αμφιτρίτης, Αμπελοκήπων, Αιπείας, Καρπενησίου, Συρακουσών και Μετεώρων.

Αναμένεται ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί, το αργότερο, μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Απολογούμαστε την ταλαιπωρία.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
... See MoreSee Less

Ανακοίνωση
_______________________________________________

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας, τα γραφεία του Δήμου θα παραμείνουν ανοικτά, μέχρι τις 5.

Σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 22364000.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μετά τις 5:00 μ.μ., μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 99174644.

Από το Δήμο Λακατάμιας
... See MoreSee Less

1 month ago

Lakatamia Municipality/ Δήμος Λακατάμιας

... See MoreSee Less

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Phygital"
"2nd Makeathon Event"
Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020
ώρες 15:00 - 20:00
Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας
#phygital
... See MoreSee Less

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Phygital 
2nd Makeathon Event
Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020
ώρες 15:00 - 20:00
Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας
#phygitalImage attachment

Με τα Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λακατάμιας ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ευχαριστούμε όλα τα σχολεία, νηπιαγωγεία και σύνολα του Δήμου μας, που μας επισκέφθηκαν και με τα όμορφα τραγούδια τους μας μετέδωσαν το κλίμα των Γιορτών!!!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Εν και εδωκαν σας λεφτά φαντάζομαι....θα σας έζητησαν και που πάνω το πιο πιθανό σενάριο 😲😂😲

Πρόγραμμα περισυλλογής Σκυβάλων και Ανακύκλωσης
κατά τη διάρκεια των Γιορτών
________________________________________

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι, λόγω των αργιών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, η εταιρεία αποκομιδής σκυβάλων δεν θα εργαστεί στις 24, 25 και 31 Δεκεμβρίου 2019 και στις 1 και 6 Ιανουαρίου 2020. Η διευθέτηση αυτή επιβάλλεται βάσει των ωρών λειτουργίας της Μονάδας Διαχείρισης Αποβλήτων στην Κόσιη.

Επίσης, όπως μας ενημέρωσε η Green Dot Κύπρου, δεν θα γίνει συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών από το Δήμο μας, την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019.

Παρακαλούνται οι δημότες να μην βγάλουν τα σκύβαλά και την ανακύκλωση τους για συλλογή τις πιο πάνω μέρες.

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλους!

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

23 Δεκεμβρίου 2019
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ουτε 23/12 τα μάζεψαν, ούτε 26, ούτε 27. Ειναι 10 που έχει να περάσουν να τα μαζέψουν. Η ίδια κατάσταση εδώ και μήνες 😠😡😡😡😡

ΚΆΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΆΖΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΆΠΟΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ

Καλές Γιορτές!!!

Comment on Facebook

Ευχαριστούμε πάρα πολύ ! Ευχόμαστε, ολόψυχα, σ' όλους σας, καλές γιορτές, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και ότι καλύτερο επιθυμείτε !!! Επιτυχία στο έργο σας !!!

Ενημέρωση για βλάβη στο φωτισμό μέρους του πεζόδρομου/ ποδηλατοδρομου
________________________________________

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω σοβαρού ηλεκτρολογικού προβλήματος, τα φώτα του πεζόδρομου / ποδηλατόδρομου πιθανόν να παρουσιάζουν διακοπή. Το πρόβλημα οφείλεται σε σοβαρή βλάβη των υπόγειων καλωδίων, τα οποία χρειάζονται πλήρη αντικατάσταση. Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν αρχές του νέου χρόνου.

Απολογούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία τυχόν προκληθεί.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
... See MoreSee Less

2 months ago

Lakatamia Municipality/ Δήμος Λακατάμιας

... See MoreSee Less

Όμορφες φωνές πλημμύρισαν το Δημαρχείο Λακατάμιας σήμερα! Ευχαριστούμε τα παιδιά του Γυμνασίου Αγ. Χρυσοστόμου για τα όμορφα τραγούδια! Χρόνια πολλά σε όλους! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Eδωκετε τους τίποτε τον μωρόν η εδωκαν σας εκείνα....😂😅😂

Load more