23 Μαρτίου 2009: Hμερίδα ενημέρωσης Δημοτικών Αρχών για την κινητή τηλεφωνία

Hμερίδα ενημέρωσης Δημοτικών Αρχών
«Κινητή τηλεφωνία: Σύγχρονες απαιτήσεις και προβληματισμοί. Ο ρόλος των Τοπικών Αρχών»

Η Ένωση Δήμων Κύπρου, με στόχο την υπεύθυνη και επιστημονική ενημέρωση των Δημοτικών Αρχών, διοργανώνει ημερίδα για το θέμα της κινητής τηλεφωνίας, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009, στις 9:15 π.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι: Δρ Στέλιος Χειμώνας, Διευθυντής Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, δρ Στέλιος Χριστοφίδης, Ανώτερος Ιατροφυσικός Υπουργείου Υγείας, κ. Αντρέας Ασσιώτης, Έπαρχος Κερύνειας, Προϊστάμενος για Πολεοδομικά Θέματα, Υπουργείο Εσωτερικών, δρ Κώστας Παπασταύρου, Ανώτερος Λειτουργός Περιβάλλοντος, Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, δρ Σταύρος Σταύρου, University of Surrey (U.K.), Center of Communication Systems Research (CCRS) και δρ Αδάμος Χατζηπαναγής, παιδίατρος.

Οι ομιλητές θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν την τεχνολογία των κεραιών και των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, τις μεθόδους μέτρησης των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και τις επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία και στο περιβάλλον, καθώς και θέματα που αφορούν την αδειοδότηση των κεραιών.

Μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση και θα απαντηθούν ερωτήσεις των παρευρισκομένων.