Αφυπηρέτηση Γραμματέα Ένωσης Δήμων Κύπρου, κ. Χρίστου Χατζηγιάγκου και ανάληψη καθηκόντων από τον νέο Γραμματέα, κ. Μιχάλη Σωκράτους.

Η Ένωση Δήμων Κύπρου ανακοινώνει ότι, μετά από τριάντα τέσσερα σχεδόν χρόνια προσφοράς στην Κυπριακή Τοπική Αυτοδιοίκηση και οκτώ χρόνια στο τιμόνι της Ένωσης από τη θέση του Γραμματέα, ο κ. Χρίστος Χατζηγιάγκου ολοκληρώνει την πορεία του τον ερχόμενο Μάιο και αποχωρεί από τα καθήκοντά του στο τέλος Ιανουαρίου, με άδεια αφυπηρέτησης.

Ο Χρίστος Χατζηγιάγκου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Αθηνών. Αφού εργάστηκε ως δικηγόρος από το 1983, προσλήφθηκε στην Ένωση Δήμων Κύπρου το 1988, στη θέση του Νομικού Λειτουργού και Βοηθού Γραμματέα. Υπηρέτησε την Ένωση Δήμων ως Αναπληρωτής Γραμματέας κατά διαστήματα μέχρι και τον Μάιο 2021, οπότε προάχθηκε στη θέση του Γραμματέα της Ένωσης. Η αφοσίωση και ο ζήλος που επέδειξε για περισσότερες από τρεις δεκαετίες στην αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης Δήμων Κύπρου αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Κατά την τελευταία Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δήμων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος, κ. Ανδρέας Βύρας, του απένειμε αναμνηστικό δώρο, εξαίροντας, μεταξύ άλλων, τη σκληρή δουλειά και τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε στο εγχείρημα της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ευρύτερα στο έργο της Ένωσης Δήμων Κύπρου, όλα αυτά τα χρόνια.

Τα μέλη και το προσωπικό της Ένωσης Δήμων Κύπρου εκφράζουν τη βαθιά ευγνωμοσύνη τους για τις πολύτιμες υπηρεσίες και την ειλικρινή αφοσίωση του κ. Χρίστου Χατζηγιάγκου στο πολυδιάστατο έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του εύχονται μια υπέροχη συνέχεια σε μια αξιόλογη και πετυχημένη πορεία ζωής.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2022, τα καθήκοντα του Γραμματέα της Ένωσης Δήμων αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Σωκράτους.

Ένωση Δήμων Κύπρου
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022