Αιτήσεις για το πρόγραμμα “Rejuvenating Politics” 2020

Η Κυπριακή Αντιπροσωπεία στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης ενημερώνει ότι έχει αρχίσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα “Rejuvenating Politics” του Κογκρέσου.

Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε έναν / μία Κύπριο/α νέο/α, ηλικίας 18 μέχρι 30 ετών, να συμμετέχει στις εργασίες της 38ης και της 39ης Ολομέλειας του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο της Γαλλίας κατά το έτος 2020 καθώς επίσης να αναπτύξει και μια τοπική πρωτοβουλία για τους νέους υπό την καθοδήγηση του Κογκρέσου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:

 

Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:

 

Το Κογκρέσο θα χρηματοδοτήσει τα έξοδα μετάβασης και τα έξοδα διαμονής στο Στρασβούργο. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 3 Ιανουαρίου 2020.

Τονίζεται ότι η επιλογή υποψήφιου/ας θα γίνει από Επιτροπή του Κογκρέσου και όχι από τις εθνικές αντιπροσωπείες για σκοπούς αξιοκρατίας.

Τα μέλη της Κυπριακής Αντιπροσωπείας καλούν τους νέους της Κύπρου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Κογκρέσου και να αδράξουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης!

 

Κυπριακή Αντιπροσωπεία στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του ΣτΕ
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019