ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 8 Απριλίου στο κτίριο Jacques Delors της Επιτροπής των Περιφερειών στις Βρυξέλλες, Rue Belliard 99 – 101 με μεγάλη επιτυχία η Δικοινοτική Εκδήλωση της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών.

Στη δεξίωση, που η Κυπριακή Αντιπροσωπεία με Επικεφαλής το Δήμαρχο Κάτω Πολεμιδιών κ.Γιώργο Γεωργίου παρέθεσε για το άνοιγμα της έκθεσης έργων με τίτλο “Reminiscenes” των Κυπρίων ζωγράφων Ε/Κ Άννας Κακουλλή και Τ/Κ Ruya Resat, παραβρέθηκαν εκτός από τα μέλη της Επιτροπής των Περιφερειών -Δημάρχοι και Περιφερειάρχες από τα κράτη μέλη – Κύπριοι και ξένοι αξιωματούχοι της Ε.Ε και άλλοι επίσημοι μεταξύ των οποίων και Κύπριοι Ευρωβουλευτές.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να δουν τα έργα των Κυπριών ζωγράφων, να δοκιμάσουν κυπριακά εδέσματα και ποτά και να ακούσουν ζωντανή κυπριακή παραδοσιακή μουσική από Τουρκοκύπριους και Ελληνοκύπριους μουσικούς.

Στην εκδήλωση, η οποία προέβαλλε τη διάθεση του λαού μας για επανένωση, ειρήνη και συνεργασία χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων κ.Ανδρέας Χρίστου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών κ.Luc Van den Brande και ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Γεωργίου.