Εκδήλωση Καταδίκης Ανακήρυξης του Ψευδοκράτους – Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων της Ένωσης Δήμων Κύπρου, διοργανώνει αντικατοχική εκδήλωση καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ στην Αίθουσα «Αρχάγγελος» Ιεράς Μονής Κύκκου – ΛΕΥΚΩΣΙΑ.

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, ο οποίος θέτει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση και ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων, Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Επιτροπής Προσφύγων Ανδρέας Παπαπολυβίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων θα τιμήσει τους Τάκη Χατζηδημητρίου, επικεφαλής Τεχνικής Επιτροπής για τη Διάσωση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Κύπρου και Έλενα Χαραλάμπους, λειτουργό ραδιοφωνικών προγραμμάτων ΡΙΚ για την προσφορά τους στους αγώνες του προσφυγικού κόσμου

Θα προβληθεί επίσης το φιλμ «Το Σπίτι που Γεννήθηκα» και θα παρουσιαστει χορόδραμα από τον Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου σε επιμέλεια του Nicosia Dance Center.

Επισυνάπτονται πρόσκληση και πρόγραμμα της εκδήλωσης (στην επιλογή Έγγραφα πιο πάνω).

Για διευκόλυνση της μετάβασης όσων επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, θα διατίθενται λεωφορεία από Λεμεσό και Λάρνακα στις 5:30μ.μ.

Μόνο με κράτηση: ep.katex.demon@ucm.org.cy ή 22445242 μέχρι Δευτέρα στις 10π.μ.

Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων
13 Νοεμβρίου, 2015