Νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ένωσης Δήμων Κύπρου

Η Ένωση Δήμων Κύπρου, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει για εκσυγχρονισμό και βελτίωση των υπηρεσιών της, πληροφορεί το κοινό ότι έχει ανανεώσει την ιστοσελίδα της, προσδίδοντας της μέσα από ένα λιτό, σύγχρονο και λειτουργικό σχεδιασμό, ελκυστική προβολή και απεικόνιση του περιεχομένου.

Μέσω της νέας ιστοσελίδας, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε στην ελληνική και αγγλική εκδοχή της, θα έχετε πρόσβαση σε πληθώρα ενημερωμένων πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού, όπως τη δομή, τα μέλη και τις δράσεις του οργανισμού, τη διεθνή εκπροσώπηση της κυπριακής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χρήσιμα έντυπα καθώς και θέματα πολιτικής, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε τόσο για τα νέα της Ένωσης, όσο και για τα νέα και τις εκδηλώσεις του κάθε Δήμου ξεχωριστά, αφού η ιστοσελίδα αναπαράγει αυτόματα τις δημοσιεύσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Δήμων (https://ucm.org.cy/#tab-id-2).

Όπως σημείωσε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων, κ. Ανδρέας Βύρας, στο χαιρετισμό του, «η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να συμβαδίζει με την εποχή της. Στην εποχή της ψηφιοποίησης, καταβάλλουμε λοιπόν προσπάθεια να εκσυγχρονίσουμε την πλατφόρμα μας, προσφέροντας πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την Ένωσή μας. Έτσι, ανταποκρινόμενοι στις σημερινές ανάγκες, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μια ψηφιακή υπηρεσία, λειτουργική, εύχρηστη και προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο».

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ανανεωμένο ιστότοπο της Ένωσης Δήμων Κύπρου, στη διεύθυνση www.ucm.org.cy. Η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, τάμπλετ και κινητά τηλέφωνα).