ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ κ. ΣΑΒΒΑΣ ΒΕΡΓΑΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΄Ενωσης Δήμων στην τελευταία συνεδρία της προχώρησε στην πλήρωση της θέσης του Αντιπροέδρου, η οποία παρέμεινε κενή, με την ανακήρυξη του κ. Χρίστου Μέση ως Βουλευτή κατά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, καθώς επίσης και των υπόλοιπων θέσεων στις οποίες είχεν ορισθεί από την ΄Ενωση Δήμων.

Με βάση το Καταστατικό της ΄Ενωσης Δήμων:

(α) Ως νέος Αντιπρόεδρος της ΄Ενωσης έχει εκλεγεί ο Δήμαρχος Πάφου κ. Σάββας Βέργας, ο οποίος κατείχε τη θέση του μέλους τηςΕκτελεστικής Επιτροπής

(β) Η κενωθείσα θέση του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής έχει πληρωθεί με την επιλογή του Δημάρχου Αγίου Δομετίου κ. Ανδρέα Χατζηλοϊζου.

Επίσης η Εκτελεστική Επιτροπή της ΄Ενωσης αποφάσισε όπως:

(α) στη θέση του μέλους της Αντιπροσωπείας της Κύπρου στην Επιτροπή των Περιφερειών προτείνει το Δήμαρχο Μόρφου κ. Χαράλαμπο Πίττα, ο οποίος ήταν αναπληρωματικό μέλος και ως αναπληρωτήν του προτείνει το Δήμαρχον Αγίου Δομετίου κ. Ανδρέα Χατζηλοϊζου.

(β) Ως τρίτο μέλος της Επιτροπής για το Δημόσιο Διάλογο για την Αναδιάρθρωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που διεξάγεται υπό την προεδρία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη, ορίσει το νέον Αντιπρόεδρο της ΄Ενωσης κ. Σάββα Βέργα.