Συνάντηση Αντιπροσωπείας της Ένωσης Δήμων με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών κα Ελένη Μαύρου για κατατόπιση για τις εξελίξεις στο θέμα της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Αντιπροσωπεία της Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Δήμων υπό τον Πρόεδρο της κ. Αλέξη Γαλανό, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών κα Ελένη Μαύρου με σκοπό την κατατόπιση της Ένωσης Δήμων για τις εξελίξεις στο θέμα της εξέτασης των νομοσχεδίων για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης στις 8 Νοεμβρίου 2016.

Η κα. Μαύρου ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ένωσης Δήμων όσον αφορά τις διάφορες πτυχές των νομοσχεδίων.

Η Αντιπροσωπεία της Ένωσης Δήμων τόνισε τη σημασία να προχωρήσει η ψήφιση των νομοσχεδίων πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, τονίζοντας ιδιαίτερα την οικονομική πτυχή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.

Εκ μέρους της Ένωσης Δήμων παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Αλέξης Γαλανός, τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κ.κ. Κώστας Κόρτας και Άντρος Καραγιάννης και οι λειτουργοί της Ένωσης Δήμων κ.κ. Χρίστος Χατζηγιάγκου και Χριστόδουλος Ρουσιά.

Ένωση Δήμων Κύπρου
27 Οκτωβρίου, 2016