Δημοσιογραφική Διάσκεψη «Μνήμες Κατεχόμενης Γης»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η προγραμματισμένη Δημοσιογραφική Διάσκεψη της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων και της Επιτροπής Κατεχόμενων Κοινοτήτων για την εκδήλωση «Μνήμες Κατεχόμενης Γης», για καταδίκη της ανακήρυξης του ψευδοκράτους το 1983, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα «Αρχάγγελος» της Ιεράς Μονής Κύκκου στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κυρίας Αννίτας Δημητρίου, η οποία θα είναι και η κύρια ομιλήτρια.

Στις τοποθετήσεις τους εκ μέρους των διοργανωτών, τόσο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων, Δρ. Πέτρος Καρεκλάς, όσο και ο Προεδρεύων της Επιτροπής Κατεχόμενων Κοινοτήτων, εξήραν την αναγκαιότητα ομοψυχίας του προσφυγικού κόσμου της Κύπρου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και κάλεσαν για μαζική συμμετοχή, ώστε να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους το 1983 και αγωνιστικότητας μέχρι την αποκατάσταση των δικαίων και δικαιωμάτων μας.

 

Για διευκόλυνση όσων θα ήθελαν να μεταβούν στη Αίθουσα «Αρχάγγελος» της Ιεράς Μονής Κύκκου στη Λευκωσία οι διοργανωτές θα συνδράμουν στη μεταφορά κόσμου με λεωφορεία από τη Λεμεσό και Λάρνακα .

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με τα Γραφεία της Ένωσης Κατεχομένων Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας 22752075, της Ένωσης Κοινοτήτων Επαρχίας Κερύνειας στο 99515832 ή της Ένωση Εκτοπισμένων Κοινοτήτων Αμμοχώστου στο 24667555.

Από Λάρνακα: Ώρα αναχώρησης η ώρα 5.00μμ από τον Άγιο  Γεώργιο Κοντού

Από Λεμεσό: Ώρα αναχώρησης η ώρα 4.45μμ   από τον Άγιο Γεώργιο Χαβούζας

Σημειώνεται ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση Safe Pass για είσοδο τόσο στην εκδήλωση, όσο και στα λεωφορεία.

Θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν προς το χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης, το ΡΙΚ. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ2.

 

Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων
Επιτροπή Κατεχόμενων Κοινοτήτων
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021